Dette indlæg indeholder links til webshops hvor jeg får en lille del af beløbet hvis du køber noget, eller får et lille beløb når du klikker på linket. Ingen af delene koster ekstra for dig.
Det indeholder dog kun links til ting jeg enten selv allerede har købt eller selv ønsker mig.

gaver

1: Lyserødt tørklæde fra Gina Tricot / 2: Havang plakat (fås i flere størrelser) fra Just Spotted / 3: Tæppe fra IKEA / 4: Fin vægvase fra Rikke Mangelsen / 5: Lyserød t-shirt fra Gina Tricot / 6: Floral Postcard Pack (8 x A5) fra Just Spotted / 7: Copenhagen Lamp (A3)  fra Just Spotted / 8: Emily Salomons fine lyserøde bog

Man kan vel ret beset ikke have en blog et sted som Bloggers Delight uden at skulle lave sådan en slags indlæg her (og i al hemmelighed, så har jeg altid haft lyst til at lave sådan et ind imellem, haha) Men altså, her er lidt af ting jeg enten selv ønsker mig, eller allerede har købt og som jeg er vanvittig glad for. F.eks. har jeg selv købt pakken med de 8 A5 postkort fra Just Spotted, og jeg elsker at man kan have flere forskellige ting til at skifte vægpynten ud med. De 4 af postkortene sidder i rammer rundt omkring på hjemmekontoret, og ind i mellem bytter jeg dem ud og sådan er det virkelig let at give lidt nyt liv til væggene derhjemme.
Generelt elsker jeg tingene fra Just Spotted, de har nogle virkelig fine plakater og postkort.
Jeg købte også Emily Salomons bog dengang den udkom, og den er virkelig så inspirerende. Altså, ikke på sådan en ændrede-mit-liv måde, men den har hjulpet mig til at få ryddet op i garderoben og finde på små projekter rundt omkring i hjemmet. Den kan virkelig, virkelig anbefales, og jeg tror vist endda at den er på tilbud i øjeblikket. Det er sådan en bog man måske ikke lige tænker over at man egentlig virkelig går og mangler i hverdagen.

Det var mine gaveideer/ønskeliste. På listen stod egentlig en lyserød Mano-kop fra Kähler allerøverst, men de er simpelthen ikke til at opdrive. Øv, øv. Min yndlingskop i yndlingsfarve. Jeg håber den en dag bliver til at få igen, hvis I ser den nogle steder, så sig endelig til!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *