Ugen der gik #17

img_3762

I den forgangne uge:

 • Dumpede en masse eksemplar af den der bog deroppe ind af døren. Ved i hvorfor??? Fordi, prøv at gæt hvem der har lavet tegningerne i den??? Det har jeg!!! Haha!
 • …og det er ikke kun helt fjollede tegninger jeg har lavet. Jeg har også lavet en stærk arm, et hjerte, en hjerne og aaaaalt muligt andet. Er det ikke vildt?? Er den ikke pæn?? Seriøst, den er pæn, ikke???

  img_3763

 • Har jeg også fået tegnet bunkevis af håndtegninger (fordi mit tegnebræt stadig er til reparation og jeg er stadig ved at dø lidt over at mangle det). Nå, men jeg lavede blandt andet denne her, som jeg nu er ved at få trykt som A5 postkort. Jeg er bange for at min humor har peaket.

  img_3877

 • Til gengæld betyder manglen på tegnebræt at jeg ikke kan tage nogle opgaver ind, og selvom det på en måde føles lidt som en mini-ferie, så får jeg en hel del koldsved og søvnløse nætter over alle mulige biler der skal på værksted, brænde der skal købes, hunde der skal fodres og chokoladeskildpadder som jeg pænt går forbi oppe i Netto. Jeg går også forbi alt det andet chokolade. Det føles lige dele som en mini-ferie og en ufrivillig slankekur.
 • Er det blevet forår! Hallo! I skivende stund er klokken 20.30 og det er kun lige blevet mørkt. Og det har været ok varmt hele dagen. Måske vi ikke behøver så meget brænde alligevel.
 • Skulle vi prøve at sætte vores båd i vandet (I kan nok høre at prioriteterne er i orden. Forholdvis ny ok båd? Tjek! Ikke andet indhold i køleskabet end et par overmodne avocadoer og en halvgammel leverpostej? Tjek). Det gik dårligt. Altså, ‘dårligt’ som i den forstand at båden nægtede at forlade traileren, imens det bare blev mere og mere og mere tåget. Der kom flere snaksagelige havne-typer over for at kigge på projektet, og jeg har på fornemmelsen at de grinte lidt af os da vi slukøret kørte hjem med både igen. I øvrigt havde jeg heller ikke opdaget, at hvis ikke man løsner sin redningsvest en lille smule, så render man rundt med en sådan en helt ufrivillig camel toe.
 • Havde jeg besøg af Michelle der hjalp mig med at tage nye billeder til min webshop. Som jeg så har redigeret på dårligste vis efterfølgende. Det går strålende. Hun havde i øvrigt både fine gaver med til mig i form af to fine krus hun selv havde lavet (hun er sådan ret meget en haj til sådan noget keramik), hun havde også gaver med til hundene, tog billeder af dem, kravlede rundt om vores vasketøjskurv i to timer for at få nogle goder billeder, og hvad fik hun som tak? En Yankiebar og en pantfri cola. Jeg er virkelig dårlig til at have gæster.

One thought on “Ugen der gik #17

 1. Vi er også blevet bådejere, kan kun anbefale at tage afsted meeeget tidligt om morgenen, for alle på havne er MEGET interesserede i når man sætter båden i, og sætter sig også gerne som tilskuere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *