Er jeg den eneste #5

  • Der er helt besat (og altid har været det) af Gwen Stefani. Og specielt hvor lykkelig hun virker sammen med ham der country-duden efter hendes dumme mand var hende utro med deres barnepige? Ja? Okay så.
  • Der kan spise alt. ALT. Så længe det er pakket ind i en tortilla. Mit seneste påfund er coleslaw i tortilla. Det har jeg så spist mindst 7 gange indenfor de sidste 2 uger.
  • …der har det på samme måde med alt hvor der er smeltet ost på?
  • Der nu har rundet den alder hvor man åbenbart ikke kan sætte sig ned uden at der kommer lyd på? Jeg har prøvet, det sker hver eneste gang, også selvom jeg prøver at være virkelig opmærksom på det.
  • Der nu også har rundet den alder hvor man finder ud af at man kan få hår på de mærkeligste steder, hvor man aldrig havde troet at de kunne findes. For det kan man. Åbenbart.
  • Der ikke er tilfreds med sommeren ind til videre. Det gør mig egentlig ikke så meget at det er gråt og ikke alt for varmt, men al den regn har gjort at man nærmest skal skære sig igennem en væg af myg i vores baghave, så jeg holder bare sommer indenfor. I øvrigt med brændeovnen tændt. Det er mægtigt!
  • toast med smør og mørk pålægschokolade?

 

…og helt ærligt. Se nu. Så sødt!
https://www.youtube.com/watch?v=I21S6BdsZog

 

One thought on “Er jeg den eneste #5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *