Heldigvis var han hurtigt færdig med at stikke den ind.

I går var jeg på besøg hos min læge. Altså, der hvor han er læge, ikke hjemme hos ham selv. Som jeg har skrevet lidt om før herinde, så har jeg en dum hofte, og derfor får jeg engang imellem stukket sådan en mega lang nål med binyrebarkhormon ind i hoften, og så gør det ikke så ondt.

I går var så sådan en dag. Altså, sådan en dag hvor jeg skulle op til lægen og blive stukket i hoften. Min læge er en meget flink yngre mand som jeg, uden at fornærme nogen, må sige, ligner mest sådan en pæn skuespiller-læge end han ligner sådan en der arbejder i et lille lægehus på Lolland. Med mindre, at det lille lægehus på Lolland var en stor, amerikansk tv-serie med læger.
Alene det, at det er en mandelig læge gør det akavet nok i forvejen at trække bukserne og ligge sådan med bagpartiet halvt i vejret, og når man samtidig har en skræk for nåle, så gør det det endnu mindre behageligt. Derfor prøver jeg altid at smalltalke lidt med lægen, selvom han vist ikke rigtigt er smalltalk-typen. Men for at berolige mig selv, så gør jeg det alligevel, mens jeg med skræk venter på det første niv og de efterfølgende meget lange 20 sekunder det tager før han er færdig …
stik1
…og i går gik det op for mig, at det er noget pjat. Man kan jo tit godt sidde derhjemme og så er der et eller andet der lige niver uden man går helt i panik. Det er jo bare fordi man ved, at nu er der en nål. Den oplysning fandt jeg åbenbart nødvendig at dele med lægen …
stik2
…og så lige lidt mere uddybende
stik3
…og så tænkte jeg liiiige en ekstra gang over det jeg lige havde sagt
stik4
…og så var det, at jeg blev enig med mig selv om, at smalltalk-sessionen vist var forbi for denne gang og sagde ikke en lyd mere.

Heldigvis blev han hurtigt færdig med at stikke den ind, og jeg kom hurtigt ud af døren igen. Heldigvis er der 4 måneder til jeg kan blive stukket igen, og jeg overvejer lidt, om det måske er værd at betale for et lægeskift i mellemtiden.

2 thoughts on “Heldigvis var han hurtigt færdig med at stikke den ind.

  1. For katten da, hvor skriver du bare godt 😊
    Men ja, det er nok meget godt der er 4 mdr. Tilde igen skal have ” den” stukket ind igen.
    Tak for en skøn blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *