Drømmen brast

Jeg har altid haft på fornemmelsen, at jeg er en helt særlig slags kæreste. Jeg er ikke sådan en typisk slags kæreste, jeg er ikke sådan en der snakker helt vildt meget og bestemt ikke sådan en kæreste der er sur. Jeg er aldrig sur, faktisk. Altså, jo, hvis der er noget sådan RIGTIGT at blive sur over, som f.eks. en strømpe på gulvet, hvis Hr. Mand har glemt at købe mælk med hjem eller hvis han nu kommer til at snorke og vække mig eller ikke har skyllet sit glas af, eller sørget for at give mig et kys lige når han kommer indenfor døren eller han siger at han ikke kan lide Gilmore Girls, men ikke over småting. Småting bliver jeg ikke sur over. Sådan er jeg slet ikke.

Jeg har altid forestillet mig, at Hr. Mand var sådan en type der virkelig satte pris på, at jeg er sådan en helt speciel slags pige, der er sådan en god kæreste, og slet ikke er sådan en irriterende sur kæreste. Jeg har tit tænkt over hvordan han omtaler mig overfor andre, hvis de nu snakkede om deres kærester ……jojo, det er måske ikke så tit at Hr. Mand siger ting som ‘velsignet’, men det behøvede jo heller ikke at foregå helt ordret. Men i hvert fald noget i den stil, var sådan som jeg forestillede mig det.

Men en dag blev jeg klogere. Jeg kom gående ind i stuen og overhørte en samtale …Årh, manner. Jeg blev helt rasende inden i. Både i hovedet og i hjertet. Hvorfor løj han overfor sin ven i telefonen??? Det kunne jo ikke være fordi han mente det han sagde, som I lige har læst, så skal der jo VIRKELIG meget til at gøre mig i dårligt humør! Så det kunne da ikke være sådan noget med at han så alligevel ikke følte sig velsignet?

Jeg tænkte længe over det, og jeg kom frem til at det måtte være fordi at han var bange for, at hvis han nu sagde noget med at han var velsignet med sådan en ikke-sur kæreste, som var det jeg forestillede mig, så ville andre måske prøve at stjæle mig og gøre mig til deres kæreste. Så i virkeligheden var det måske fordi at det var sådan at han følte sig for velsignet.

Men jeg føler lidt alligevel at drømmen er brast. Og det er jeg faktisk lidt sur over.

 

 

7 thoughts on “Drømmen brast

    1. Årh, manner! Det var den bedste kommentar man kunne få når man lige har siddet og skrevet en hel masse sider på sin bog og føler at man ikke kan skrive noget som helst! 1000, 1000 tak! <3

  1. Virkelig fin og god stribe. Kender det SÅ godt! 😀 Grinede lidt af mig selv i går, da jeg var blevet oprigtigt sur over, at min kæreste gav katten et kys før han kyssede mig. Jeg havde nok selv gjort det samme.

    Skønt at se tegninger fra dig igen.

    1. Hahaha, dét kender jeg godt! Her kommer dyrene også først. Det er selvfølgelig i orden når det er mig selv der gør det, men ikke rigtigt når det er ham 😀

  2. Ahmen jeg kender det Så godt. Har også gået og tænkt at jeg bare var en skøn kæreste i verdensklasse. Men så pointerede min kæreste at han mener jeg er en 7,5 på crazyskalaen (hot/crazy matrix Google den!). What? Det blev jeg da først crazy af!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *