Hr. Mand har for store følelser …

En dag læste jeg i et blad, at når det var sådan at man var kærester og sov sammen, så var det en rigtig god idé, hvis man sagde noget pænt til hinanden inden man lagde sig til at sove. På den måde faldt man i søvn med visheden om, at ens kæreste var rigtig, rigtig glad for en.
Faktisk, så var det sådan, at det man skulle sige det pæneste man overhovedet kunne finde på at sige om den anden, som man skulle sige til hinanden inden man skulle sove. Jeg synes det lød meget romantisk, og jeg forestillede mig hvordan jeg hver aften kunne falde i søvn med Hr. Mands søde ord, helt friske i hukommelsen.

Jeg fortalte Hr. Mand om artiklen, og han synes det lød som en HELT vildt god idé ..

godnat-3

…faktisk, så må jeg nok sige, at jeg var lidt overrasket over HVOR vild han var med ideen, og det fik mig til at glæde mig endnu mere til jeg skulle i seng den aften.

For at være helt sikker på at kunne sætte ordentlig pris på de rare ord, så ville jeg gå i seng inden jeg var helt vildt træt og mens Hr. Mand stadig var oppe. På den måde tænkte jeg, at der ville være den bedste chance for at få nogle af de fineste ord. Hele dagen gik jeg og glædede mig …

godnat-4

 

Da jeg så ville gå i seng om aftenen, så sad Hr. Mand og spillede computer, så jeg gik hen til ham og sagde …

godnat1

…men Hr. Mands svar kom faktisk lidt bag på mig. Tænk, han havde haft hele dagen til at gå og finde på hvad han skulle sige til mig, hele dagen til at planlægge nogle store flotte ord, og så sagde han bare …
godnat2

Det var som om han slet ikke havde hørt efter da jeg havde fortalt ham om artiklen. Eller måske også kunne det være som om jeg havde fortalt ham om den, og så var han bare ligeglad.

Så da jeg gik i seng, så var jeg bestemt ikke rigtig glad, og jeg lå længe og tænkte over, hvorfor han ikke havde fundet på noget bedre at sige til mig inden jeg skulle sove.
Til sidst kom jeg frem til, at ligesom så mange gange før, så var det nok fordi hans følelser er så voldsomme og intense, at de simpelthen bliver for store til at sætte ord på.
Det måtte være det. Jeg kan virkelig ikke se hvad det ellers skulle være.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *