Overvejer, at være med i Masterchef …

Jeg ser mange madprogrammer. Rigtigt mange madprogrammer. Jeg kan bedst lide når det er sådan at det er en konkurrence, sådan så folk kan vinde, og så er dem der er dårligst til mad sådan nogle der skal hjem. Jeg ser for eksempelvis det der program der hedder Masterchef. Det kan jeg godt lide. Jeg synes det er MEGA spændende når dommerne står der og smager på maden, og så siger de slet ikke noget, og så ved man overhovedet ikke om det er fordi de vildt godt kan lide den, eller om det er fordi den er HELT vildt dårlig.

Jeg synes også selv, at man kan lære meget af at se sådan nogle programmer. Noget af det vigtigste som jeg har lært ved at se det er, at mad ikke bare skal være mad. Jeg kan ikke huske hvilken en af de skaldede kokke det var der sagde det, men at det var faktisk sådan at ens retter skulle ligesom sende et budskab til dem der spiste maden. Så det har jeg øvet mig meget på, og uden at skulle blære mig ALT for meget, så vil jeg faktisk mene at jeg er meget bedre til den slags end nogle af de andre jeg overhovedet har set der har været med i Masterchef …tor
…det er som om, at det er sådan noget der bare falder mig helt naturligt. Sådan en slags talent jeg slet ikke anede at jeg havde, men jeg er virkelig glad for at jeg har fundet det, og for tiden øver jeg mig meget på ikke kun at sende budskab med ketchup, men f.eks. også med sovs.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *