Slut prut (servicemeddelelse)

 

Jeg har haft virkelig mange overvejelser om alt det her bloggeri. Og specielt om, hvis man virkelig gerne vil bruge tid på det, hvordan man så får en indtjening ud af det der kan forsvare al den tid man bruger på det. For et års tid siden flyttede jeg derfor bloggen her tilbage til Bloggers Delight efter at have været væk derfra et stykke tid. Men det føltes aldrig helt rigtigt. For det første var mængden af kæmpe reklamer der fuldstændig fjernede fokus fra tegningerne helt enorm i forhold til de par hundrede kroner jeg kunne tjene om måneden, og for det andet så føles domænet her mindre og mindre som en blog og mere og mere som en decideret webcomic (eller, altså. Sådan en tegneserie-ting på internettet, ikke).

Derfor fortsætter bloggen her stort set bare som en lille tegneserie, og der kommer ikke rigtigt andre indlæg om andre ting mere (bloggen kan også følges på Instagram. hvor der fremover kun kommer til at være tegninger) – uden reklamer og alt muligt!

Ved siden af er jeg ved at lave en side med alt det andet. Bestillingsopgaver, måske lidt blogging, tegnetips og tricks og alt muligt andet – indtil videre kan du følge mig og alt det andet jeg laver, hundene og Hr. Mand og gården og alle mulige andre tegninger end Live fra Lolland på Instagram lige her.

Så – onsdag og torsdag kan bloggen sikkert godt opføre sig lidt tosset fordi jeg er i gang med at flytte 600 indlæg – men derefter skulle den gerne være fint oppe igen 🙂

Vi ses!

 

5 thoughts on “Slut prut (servicemeddelelse)

  1. Vil savner at høre og se andet end tegningerne… trist når man som jeg ikke har instagram
    hvis det kommer på den anden side, så må du godt smide et link her når tid er.

  2. Tak premiere kom vel frem, helt vild med de postkort du lage ved, perfekt med hunde kontra børn kort gav et til vores hunde veninde som hjalp med at hente pakke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *