Konkurrence!

Normalt afholder jeg stort set aldrig konkurrencer, men nu er det sommer, vi skal blive hjemme og der er Corona over det hele, og gratis plakater var åbenbart det mest opfindsomme min hjerne kunne komme på i denne her tid.

Derfor giver jeg 5 x 2 (altså 5 pakker med 2 plakater i hver) væk. Jeg har besluttet, at det skal være de her 2 guideplakater:

Du kan deltage i konkurrencen ved at lægge en kommentar her på bloggen inden søndag den 26. kl. 20.00 (det er kun dem der ligger her på selve bloggen der tæller med, for år tilbage lavede jeg en konkurrence hvor man både kunne lægge på Facebook, Instagram, sende en mail, et julekort og alt muligt og sikke et cirkus, at prøve at holde svar på dem alle steder, haha)

Da det jo er to guideplakater, så synes jeg, at I i kommentaren skal give en lille historie med, om hvordan I eller jeres mænd/koner/kærester på et tidspunkt helt har talt forbi hinanden eller misforstået hinanden!

Det er kun tilladt at lægge én kommentar!

Hvis jeres kommentar ikke dukker op med det samme, så hav tålmodighed! Mit spamfilter driller, så jeg skal manuelt godkende dem, og nu har jeg aldrig været kendt for at være den hurtigste knallert på havnen.

Vinderne trækkes helt tilfældigt og offentligøres her på bloggen senest mandag kl. 12

20 thoughts on “Konkurrence!

 1. Ikke en kæreste, men min gamle roomie og jeg snakkede tid forbi hinanden. For det meste når jeg nævnte jeg godt kunne tænke mig der var lidt mere rent i lejligheden og at vi skulle blive bedre til at rydde op efter os selv…
  Jamen han var da enig i jeg skulle gøre mere rent også…

  1. Jeg elsker din yogaplakat – er stadig den nybegynder, på 2. år, der vikler benene den forkerte vej. Og bliver hevet fra, så jeg kan få lært det!! “I andre fortsætter- og Helle du kikker på mig” – med engelskdansk accent

 2. Uh ville jeg elske at vinde 🙂

  Kan ikke lige mindes hvornår jeg sidst har snakket totalt forbi med nogen 😀
  Men altså sidste kæreste forstod ikke altid en hentydning eller at læse mellem linjerne.. griner

 3. Når vi engang imellem skal have morgenbrød fra bageren, så taler min mand og jeg forbi hinanden. Jeg har ALTID skulle have en grovbirkes med fra bageren, ikke et helseskagensstykke, ikke en smørbirkes, ikke er paprundstykke, kun en GROVbirkes. Af en eller anden grund, så “glemmer“ min mand det altid, som der ikke findes grovbirkes overhovedet. Det er den samme samtale “hver” søndag, sidst sagde jeg ingenting – og igen, der var ingen grovbirkes med. Så der havde jeg en god blanding af ansigtsudtryk 1, 6 og 8….

  1. Dem vil jeg gerne vinde
   Jeg er autist og har svært ved ironi og sarkasme, så jeg står hver dag og føler at jeg snakket forbi andre mennesker… ‍♀️
   Der var en gang vi skulle spise 4 venner sammen, og der blev sagt: nå jamen der er så ikke mad nok, og jeg panikket og begyndte at lave mere mad ‍♀️ De mente åbenbart jeg havde lavet mad som om vi blev 50 personer … story of my life

  2. Øh. Vi har været sammen i 16 år… Så der er meget at tage af. Så meget at jeg ikke kan komme i tanke om én specifik situation. Men… Eftersom der er 11 års aldersforskel på os (kald mig bare cougar – men er nok mere træt terrier), så er der et emne, der er UMULIGT at føre en samtale om. Børneprogrammer/julekalender! Seriøst. Han har jo slet ingen smag i børnetv. Næ, du. Da JEG var barn havde vi Thomas Winding og Sørøver Sally and the ORIGINAL kaj & Andrea. The A team! Toppen af poppen.
   -og han? Fesen 80’er diller daller tv. (på nær Nanna. Det var godt!)
   …… Og nu kom jeg så lige i tanke om, at du garantrisse er yngre end min mand – crap.
   Nå, men hej hej plakat så

 4. Når man kommer udmattet hjem fra den eksamen, man har læst til dag og nat i hele den sidste uge… Og manden – i stedet for at spørge, hvordan det gik – foreslår, at I da lige kan hjælpes ad med at klippe hækken #prioriteter

 5. Min kæreste og jeg der har været sammen i 12 år taler forbi hinanden jævnligt. Primært om fredagen. Han spørger hvad han skal købe til den søde tand, og jeg svarer at han gerne må købe blandselv-slik (GUUUD HVOR JEG SAVNER DET!) med alt det jeg godt kan li’. Han kommer typisk hjem med en pose hvor jeg ikke kan li, som i overhovedet ikke kan li’, 3/4 af slikket.
  12 år Niller… 12 år…

 6. Jeg er single så jeg tænker at næste handyr indenfor dørene kan få lidt hjælp af dine fine plakater.
  Så er vi ude over alle fremtidige misforståelser og får et langt og lykkeligt liv sammen ❤

 7. Hver gang vi snakker tidspunkter, fx vi køre 20 over, mig: hvis du mente 17 over, så sig 17 over og ikke 20 over! Ellers er jeg klar 20 over – præcist.

 8. Vi skulle køre langt (2,5 time) i går ud til et sommerhus. Jeg havde købt køresnacks, og da jeg spørger min mand “vil du have en snøffel” siger han i ramme alvor “Nej tak, vi skal snart have aftensmad”. Som om han slet ikke forstod at det jeg mente var at jeg ville have en snøfler men ikke ville snacke alene… Så snøflerne ligger stadig i bilen og alle kunne spise aftensmad…

 9. Ka si tidligt som i morges talte vi forbi hinanden. Fordi manden spurgte om noget bestem til morgenmad og jeg troede han ville stå for det men han ville have mig til at lave det

 10. Ih det kunne være fedt at vinde, og ville beholde den ene og den anden skulle min Muttie nok have.

 11. Kan ikke lige komme i tanke om , hvornår jeg taler forbi andre. Typisk mig Håber jeg kan være med alligevel For jeg vil så gerne vinde et af dine sjove plakater

 12. “Kunne denne her film ikke være sjov at se?”
  “Jo helt sikkert”
  Jeg sætter film på, finder lidt slik og sætter mig i sofaen og venter på ham. Manden sætter sig ved computeren. Der var i hvert fald gået noget galt i kommunikationen

 13. Måske ikke så meget at tale forbi hinanden, men sjovt…
  Jeg farvede engang mit hår. Tre dage senere fik min kæreste besøg af en kammeraten. Kammeraten nåede nærmest ikke inden for døren, før han komplimenterede farven på mit hår.
  Min kæreste så pludselig meget mærkelig ud i hovedet og fik fremstammet noget om, at han måtte indrømme ikke at have lagt mærke til det 🙂
  Vi har grinet mange gange siden.

 14. Vi har intet rent undertøj i huset. Vi havde talt forbi hinanden og troede begge, at den anden havde sat vasketøj over. Hej bar numse. Heldigt vejret er godt 😉

 15. Min kæreste og jeg har lidt forskellige tilgange til ords betydning. Men kæreste tænker meget bogstaveligt, og jeg meget abstrakt og overdrivende. Det resulterer ofte i situationer, hvor “det er tæt på mig” for ham betyder “vi går da bare” men det for mig betyder “altså, kun en kort køretur, ik?” Eller når “alle” gør noget. Det gør “alle tit hos mig (mine 10 følgere på insta), men for min kæreste bliver det til alle 5,5 mio i DK. Det kan godt give en del udfordringer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *